Usecure

Houd je klanten veilig en overtref hun verwachtingen met usecure

IT-beveiliging wordt met de dag belangrijker. En wat blijkt: de mens is de zwakste schakel als het om die veiligheid gaat. Daar is usecure voor. Usecure is trainingssoftware die mensen veiliger leert werken zodat ze datalekken voorkomen en phishing herkennen en vermijden.

Heb je een klant die behoefte heeft aan meer informatieveiligheid binnen zijn organisatie? Bied ‘m usecure aan. Eerst zelf proberen? Dat doe je via de link hieronder.

Probeer de gratis proefperiode

Meer omzet en gelukkige klanten

Naast je ‘gewone’ IT-werkzaamheden is het aanbieden van usecure een kers op de taart voor je klanten. Door de veiligheidssoftware te leveren en problemen te voorkomen zullen ze je eeuwig dankbaar zijn. Daarnaast is het een mooie manier om extra omzet voor jezelf te verdienen.

De handige features van usecure

Usecure bestaat uit video’s, trainingen en informatie om de werknemers en collega’s van je klanten bewust te maken over informatiebeveiliging. Onderwerpen die terugkomen zijn:

  • Phishing
  • Bewustwording van risico’s en gevolgen
  • Medewerkers wegwijs maken binnen informatiebeveiliging

De kosten van usecure

Usecure is onbetaalbaar. De software leert de medewerkers van je klanten op een leuke manier veiliger te werken. Geen rondslingerende persoonsgegevens meer, geen kliks op phishing meer en vooral: rust en controle in het hoofd van je klant.

Nu concreet - usecure is gratis voor jou als MSP’er, ook voor intern gebruik. Wel mag je usecure doorverkopen aan je klanten.

Leer meer over usecure tijdens een gratis gesprek

Wil je meer weten over wat usecure voor jou en je klanten kan doen? Boek een gesprek met me in, dan leg ik het je uit.

Dxfferent B.V.
Bataviastraat 5
3531 XA Utrecht

06 - 143 22 140
[email protected]

© Dxfferent 2021 / Conditions / Disclaimer / Privacy / Cookies