On-Demand Online Training

Security Officer Training

In deze training leggen wij in 18 hoofdstukken met kleine en to the point lessen alles uit wat je nodig hebt als Security Officer + we sluiten het af met een examen die je een strak certificaat geeft dat je alle theorie bemachtigd! 

Neem een kijkje..

We gaan je helpen de verplichte onderdelen van de ISO te implementeren, we gaan het hebben over de juiste volgorde, maar ook hoe je de jaarlijkse cycles moet laten volgen zodra je gecertificeerd bent. 

Hoe maak je een juiste operationele planning, wat zijn de perfect KPI´s, hoe kan je pragmatisch en praktisch een beleid maken. 

We gaan in op Interne en Externe audit, hoe kun je je hierop voorbereiden en hoe kom je hier succesvol doorheen! 

Hoe behaal en behoudt je jouw ISO? Dit bespreken we allemaal in deze

In deze training komt aanbod.....

Uitleg over de termen

Hier leggen we uit wat de ISO is en behandelen we de veelvoorkomende begrippen, zodat je weet wat ze betekenen en hoe ze gebruikt worden.

Scope bepalen

De Scope van het management systeem. Het is namelijk cruciaal om te bepalen welke onderdelen en processen er wel in je certificering en niet in je certificering zitten.

context en stakeholders

Het is belangrijk bij het bepalen van je risico dat je rekening houdt met de context van je organisatie (externe en interne factoren). En wat zijn precies stakeholders en hoe zorg je dat je aan hun eisen voldoet. 

risicoanalyse

Één van de eerste dingen voor de ISO-NORM is een risicoanalyse. Het is namelijk belangrijk om te kijken waar je nu staat qua risico´s en waar je heen gaat.

risicobehandeling

Nadat we de risico´s in kaart hebben gebracht, dienen we dit op te lossen en denken we na welke maatregelen van de norm we gaan in zetten om van de huidige naar de gewenste te komen. 

Beleid & Procedures

We gaan hier aan de gang met de plan fase. We maken een passend beleid en leggen uit hoe je de norm moet lezen. In het hoofdstuk procedures gaan we door alle procedures zodat jij precies weet wat je moet gebruiken.

Doelen & KPI´s bepalen

Hoe weet je dat je in controle bent en hoe blijf je in controle? Wat moet je in de gaten houden en hoe borg je alles? + Gratis Template Monitoren en Meten

techniek

We gaan over de belangrijkste zaken bij het opstellen van het technische beleid. 

Directiebeoordeling & GDRP

Je kijkt naar de bestaande werking, wat moet beter, wat gaat er goed etc.. hier kijk je samen na met de directie. In het hoofdstuk GDRP zorgen we dat je weet hoe je voldoet aan alle eisen van uitbesteding en privacy.

leveranciers-
beoordeling

Hiermee zorgen we dat je in controle 
bent op je toeleveringsketen. 

AUDITS

Operationele Checks, Interne en Externe Audit dit zijn de manieren hoe jij in je ISO alles controleert en juist houdt. Hoe werkt zo´n audit precies en hoe kun je succesvol een externe audit behalen?

hrm & bedrijfsmiddelen

We gaan hier diep in op deze twee onderwerpen. Als je hier goede controle op hebt, heb je een groot deel van je ISO Certificering al goed op orde.

Kennen wij elkaar al? 

Hoi! Ik ben Jasper een echte ICT, MSP-en ISO NERD!

Jasper houdt van waterpolo, whiskey, gadgets en zijn vak in de ICT. Hij werkt al ruim 7 jaar in de ICT sector en sinds 2016 met Autotask. Hij combineert zijn bedrijfskundige en procesmatige aanpak met passie voor blije klanten en medewerkers.  Vanuit zijn enthousiasme om zijn kennis te delen is Dxfferent ontstaan en helpt hij nu ondernemers fulltime te groeien en te professionaliseren.

Dxfferent heeft al meer dan 35 bedrijven geholpen sinds Maart 2020. 

Mijn doel is om mijn expertise en consultancy beschikbaar te maken voor iedereen, wereldwijd, zegt Jasper!

Security Officer Training

Een training die je de ISO-Normen laat begrijpen en hoe jij zonder problemen alles voor de ISO goed
laat lopen en goed behoudt!

Krijg direct toegang

€597

Éénmalige betaling

18 Hoofdstukken
24/7 Toegang tot de training
Template: Monitor en Meten
Toets & Certificaat

Copyright © DXFFERENT B.V. All Rights Reserved.