Over Dxfferent

Dxfferent is een tikkeltje anders

“We doen het anders” zei ik, Jasper van Horssen, een jaar of 20 geleden tegen mezelf. Ik zag het regelmatig niet top gaan bij ICT-dienstverleners: er gaat te veel tijd, geld en energie verloren in de ICT. En da’s zonde. Dat moet anders. Ik besloot om andere ICT-ondernemers te helpen. Dxfferent werd een feit.

Mijn missie als MSP’er

Vandaag de dag is dat m’n missie. Om als ICT-ondernemer andere ICT-ondernemers en grote organisaties uit de brand te helpen. Ze ‘t bos door de bomen te laten zien. Om een gids te zijn voor mijn klanten, zodat zij kunnen integreren, optimaliseren en automatiseren.

Voor een vast bedrag per maand sta ik altijd voor je klaar. Je kan altijd bij me terecht voor hulp wat betreft Autotask, procesoptimalisatie en informatiebeveiliging. Je huurt alle kennis en kunde die ik in huis heb, waardoor je verzekerd bent van resultaat.

Want dat is wat ik je beloof: resultaat. Het maakt niet uit om welke KPI het gaat, maar we halen het. Beloofd.

MSP-expert in theorie en praktijk

Allemaal leuk, die kennis van de theorie. Je hebt meer aan iemand die ruim ervaring heeft in de praktijk, maar dus ook de theorie begrijpt. Ik ben zo iemand. Na een bedrijfskundige studie, ervaring als consultant en als ICT-ondernemer spreek ik je taal, snap ik hoe je je voelt en met welke zorgen je zit. Wij, als ICT-ondernemers, begrijpen elkaar.

Ik heb ruime ervaring en kennis als en van:

✓ Autotask

✓ Informatiebeveiliging (Lead Auditor)

✓ ICT-bedrijven veranderen van urenfabriek naar MSP

✓ Whiskey

Over jou, ICT-ondernemer

Genoeg over mij, het gaat om jou. Je bent trotse eigenaar van je ICT-onderneming. De zaken gaan redelijk, maar je hebt het gevoel dat de dingen efficiënter kunnen. Moeten, zelfs. Want je merkt zelf al: je holt constant achter de feiten aan, belangrijke informatie blijft achter of wordt vergeten en er staat altijd een zware last op je schouders. Het gevolg? Verlies van controle, dezelfde fouten blijven maken en geen inzicht in je bedrijf. Tijd, energie en geld gaat verloren.

Je bent op zoek naar iemand die je zorgen van je wegneemt en je begrijpt. Iemand waar Autotask geen geheimen voor heeft. Iemand die zorgt dat je altijd voor blijft lopen op je concurrenten.

Ben ik diegene?

Daar komen we maar op een manier achter. Laten we het erover hebben tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dxfferent B.V.
Bataviastraat 5
3531 XA Utrecht

06 - 143 22 140
[email protected]

© Dxfferent 2021 / Conditions / Disclaimer / Privacy / Cookies