MSP-Strategie 

Het klinkt gek, maar ik wilde dat ik mezelf was tegengekomen toen ik begon met mijn eigen ICT-bedrijf. Letterlijk. Het had me een hoop energie, tijd en geld bespaard als ik iemand had die me coachte. Die me wegwijs maakte als ICT-ondernemer. Dat is de reden waarom ik nu andere ICT-ondernemers en MSP’ers help om te groeien.

ICT - Coaching

Je bent je onderneming niet begonnen om alleen maar bezig te zijn met je bedrijf, maar je liefde voor techniek. Toch wil je een volgende stap maken. 

Professionaliseren. Hogerop met je zaak. Je zoekt iemand met ervaring uit de praktijk en de kennis om je bedrijf te laten groeien. Meer, beter en professioneler dan nu.

MSP Contract Template Set

Goed nieuws, er is nu een MSP Contract template set inclusief een eXperience Level Agreement (XLA). 


We hebben het afgelopen half jaar, in samenwerking met een jurist, hard gewerkt aan een set van documenten waar wij trots op zijn, geschreven in duidelijke taal en juridisch complexe taal vermijdend.

Je eind bestemming en route bepalen...

Wat kan je verwachten van de ICT - Coaching?

  1. We maken een plan en een taak - en rolverdeling.
  2. We bepalen de doelstellingen en KPI’s.
  3. Ik maak eventueel een dashboard voor je en breng processen in kaart, zodat je groei overzichtelijk blijft.

Is dat op de rit? Tijd voor de volgende stap: ons plan de campagne integreren in je dagelijkse werkzaamheden.

De alledaagse operaties blijven soepel doorlopen, terwijl we ondertussen stappen omhoog maken.

Weg uurtje-factuurtje, hallo MSP

Minder administratief gedoe, een nauwere samenwerking met je klant en meer vastigheid voor jou? Stap over van break-fix naar MSP. Word de go-to IT’er van je klanten. Ik leer je om er een te worden.

Hoe prijs je jouw ICT dienstverlening? 


Dxfferent - ICT Guide

Wat andere zeggen over Dxfferent....

Dxfferent - ICT Guide

Tijdens de 0-meting voor ISO27001 waren we snel overtuigd van de meerwaarde van een ervaren consultant, en de specifieke kennis en vaardigheden van Jasper.

De samenwerking met Jasper is fijn te noemen. Vooral de vertaling van de normen naar onze dagelijkse praktijk en het borgen van alle ISO processen in Autotask zijn zeer waardevol. 

Diederik Twickler

Campai

Dxfferent - ICT Guide

Jasper heeft ons geholpen om de ISO27001 en NEN7510 certificering te halen. Jasper weet een zeer pragmatische vertaling neer te zetten tussen de normelementen, beleid, uitvoering en techniek. Een kwaliteit wat wij nog weinig hebben gezien.

Martien Wijnands

BMP Datapartners

Door zijn kennis, ervaring en eigen kijk op ICT-dienstverlening hebben wij in relatief korte tijd een totale Autotask implementatie neergezet waar wij best wel een beetje trots op zijn. Om het helemaal af te maken heeft Jasper een Dashboard gemaakt zodat we met één Dashboard alle belangrijke informatie direct zien.

Berry van Bree

Analyst ICT

Kennisbank

Delegreren moet je leren!

Je hebt als ondernemer maar 24 uur per dag, wat mij betreft draaien mijn dagen ook zeker niet de hele dag om druk zijn.

Een NTA voor de XLA, WTF?

De NEN heeft NTA 8038:2020 vastgesteld voor het werken met de XLA-methode. Maar wat kunnen en moeten we ermee? En waarom een NTA en geen NEN? Lees het hier. 

Professionele webinar setup

Ik krijg steeds vaker de vraag van mijn klanten wat ik precies gebruik voor mijn beeld en geluid, het is zo scherp en helder. Ik heb kosten nog moeite gespaard om mijn perfecte werkplek te maken. Hierbij deel ik alles wat ik gebruik en geef ik je daarnaast nog meer tips van handige artikelen. 

Phishing software voor MSP’s crucicaal

Je gebruikers krijgen gemiddeld één ‘verdachte’ e-mail per dag. Daarmee is phishing mail een van de grootste gevaren voor een MSP. Tegenwoordig zijn mensen, en niet de techniek, het hoofddoel van internetaanvallen.

Dxfferent B.V.
Bataviastraat 5
3531 XA Utrecht

06 - 143 22 140
[email protected]

© Dxfferent 2022 / Conditions / Disclaimer / Privacy / Cookies