MSP Bootcamp

Maandag 23 januari´23 tot en met Donderdag 27 januari´23 | Moldes, Portugal

MSP Experts 

Melissa en Jasper hebben samen meer dan 20 jaar ervaring. Tijdens deze MSP Bootcamp delen ze al hun kennis en kunde met je.

Workshops

Deze 4 dagen zullen vol workshops zitten die je helpen jouw MSP bedrijf naar het volgende niveau te brengen. 

Duidelijke focus

Alles wat in deze bootcamp met je gedeeld wordt, is duidelijk en meteen implementeerbaar. Geen flauwe dingen, gewoon sterke en directe stappen.

Waarom deze MSP Bootcamp?

Kort gezegd komt tijdens deze bootcamp alles aan bod wat je nodig hebt voor de moderne MSP; uitgewerkt in best practices. Het is bij uitstek de kans om op een ontspannen manier te reflecteren en sparren met concullega’s en doordat we met een kleine groep mensen zijn is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je wordt tijdens de workshops uitgedaagd om buiten je comfortzone te stappen en volledig te focussen op de groei van je bedrijf (zonder afgeleid te worden door dagelijkse beslommeringen). Je krijgt feedback, mogelijke oplossingen en tips om over je huidige pijnpunten heen te komen en wij zullen ons verdiepen in (nieuwe) strategieën om in te spelen op de laatste ontwikkelingen in de MSP-markt. Raak tijdens deze bootcamp geïnspireerd en ga met hernieuwde energie aan de slag om de groei van jouw MSP te bewerkstelligen.

Meet the Bootcamp team

Deze vier geweldige en informatieve dagen worden georganiseerd door de twee MSP toppers van Nederland en we stellen ze even aan je voor...

Melissa van Duursen

MSP Guide

Melissa van Duursen heeft meer dan 6 jaar ervaring binnen de MSP-branche. In het verleden heeft zij onder andere als kwaliteits- en procesmanager bij een moderne MSP in Amsterdam gewerkt, en was onder andere verantwoordelijk voor de Service Delivery. Door het geven van nieuwe inzichten en strategieën prikkelt zij jou om tot creatieve oplossingen te komen.

MSP-bedrijven naar de next level helpen is voor mij altijd weer een leuke uitdaging! Het geeft mij enorm veel plezier om jouw behoeften en uitdagingen door te vertalen naar pragmatische oplossingen, zegt Melissa.

In haar vrije tijd vindt Melissa het heerlijk om een goed boek te lezen, gezellig met vrienden op stap te zijn en verre reizen te maken. Daarnaast is Melissa een fervent voetbalfan, en vindt ze het erg leuk om af en toe te gamen.

Jasper van Horssen

Founder Dxfferent

Jasper houdt van waterpolo, whiskey, gadgets en zijn vak in de ICT.

Hij werkt al ruim 7 jaar in de ICT sector en sinds 2016 met Autotask. Hij combineert zijn bedrijfskundige en procesmatige aanpak met passie voor blije klanten en medewerkers. 

Vanuit zijn enthousiasme om zijn kennis te delen is Dxfferent ontstaan en helpt hij nu ondernemers fulltime te groeien en te professionaliseren.

Dxfferent heeft al meer dan 35 bedrijven geholpen sinds Maart 2020. 

Mijn doel is om mijn expertise en consultancy beschikbaar te maken voor iedereen, wereldwijd, zegt Jasper!

Programma

Elke dag zullen we rond 08:30 ontbijten, 12:00 onze lunch hebben en rond 18:00 een heerlijk diner. 
Over de dag worden er verschillende workshops gepland en elke dag hebben we specifieke onderwerpen die aanbod komen. Hieronder geven we je een korte indicatie wat je per dag van workshops kunt verwachten. 

Maandag | Strategie

Deze dag gaan we in op de ambitie, visie en strategie voor je MSP bedrijf. Bespreken we de ontwikkelingen in de markt en hoe jij de perfecte ICT-dienstverlener wordt. Na deze dag heb jij een concrete strategie met stappen hoe je op het volgende niveau komt als MSP.

Dinsdag | Sales

Jij wilt geen urenfabriek meer zijn maar recurring omzet hebben toch? Hoe verpak je dit in een duidelijke menukaart en hoe verkoop je dit? Daar gaan we deze dag op in. Ook gaan we samen jouw nieuwe XLA bespreken. Aan het einde van deze dag heb jij scherp welke producten je gaat verkopen inclusief inclusief een kant-en-klare XLA!

Woensdag | Techniek

We bespreken hoe je 100% grip hebt en voorspelbare kwaliteit. We gaan in op de zin en onzin van ITIL en leren je het incident en wijzigingsproces retestrak neer te zetten. Ook behandelen we projecten en wat je minimaal zou moeten hebben en waarom. We vergeten ook zeker niet technische tooling, geen salesverhaal maar concrete adviezen.

Donderdag | HR & Processen

De voorgaande dagen hebben we alle onderdelen helder gekregen met elkaar maar zonder de juiste mensen hebben, behouden en vinden wordt het lastig. We gaan in op het behouden, motiveren en aantrekken van mensen. Hoe profileer je jouw bedrijf en hoe zorg je dat personeel blij is en blijft.

Locatie

Het chalet dat wij gekozen hebben voor onze MSP Bootcamp ligt in Mados, Portugal. Het chalet heeft ruime slaapkamers, heerlijke woonruimte en een heerlijk buiten terras. Wij zeggen dat er geen betere bootcamp plek is dan deze!

De slaapkamers zijn individueel en met een privé badkamer. 

Hoe kom ik er?

Met het vliegtuig? Kies dan één van deze luchthavens:

Luchthaven Francisco Sá Carneiro (Porto) 42,7 km
Luchthaven Vigo 71,1 km

Vanaf de luchthaven kan je gemakkelijk een taxi nemen die je naar de locatie brengt. 

Met de auto? Dit is het adres:
URBANIZAÇÃO FOZ DO NEIVA, 17, 4740-013 Moldes, Portugal

Er is plek voor 6 deelnemers!

Deze bootcamp zorgt voor die personal touch!

Wij bieden onze allereerste MSP Bootcamp aan voor een kleine groep, wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen goed hun stappen kan implementeren en onze persoonlijke hulp daarvoor kan gebruiken.

Wat vragen beantwoord die je wellicht nog hebt

Moet ik de reis zelf boeken?

Ja. De heen- en terugreis zijn niet inbegrepen.

Moet ik een annuleringsverzekering nemen?

Er is geen reis- en annuleringsverzekering inbegrepen, dus als jij deze graag wilt dan kan je die het beste zelf regelen.

Wat als ik moet annuleren, krijg ik mijn geld terug?

Bij annulering binnen 4 weken voor de MSP Bootcamp ben je het volledige totaalbedrag verschuldigd. Het is in overleg (en met goedkeuring van Dxfferent) wel mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen.

Zijn het privé kamers?

Ja, iedereen heeft een eigen kamer.

Ik heb speciale wensen voor eten, houden jullie hier rekening mee?

Zeker! Als je een allergie of dieetwensen hebt, geef het dan direct op het inschrijfformulier aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Hebben we vrije tijd?

Zeker! Als je ontspannen bent ontstaan vaak de meest fantastische ideeën. Dus hoewel het programma vol zit met inspirerende workshops, masterminds en coaching is er ook voldoende ruimte voor vrije tijd en ontspanning. Je kunt een heerlijke strandwandeling maken, zwemmen in het verwarmde buitenbad of gewoon lekker relaxen bij de villa.

Kan ik ook korter blijven?

Nee, het is wel echt belangrijk dat je er alle dagen bij bent. 

Wanneer mag je deelnemen aan deze bootcamp?

De MSP Bootcamp is voor ambitieuze ondernemers in de IT. Of je nou een MSP start-up bent die net om de hoek komt kijken, of al een gevestigde onderneming hebt.

Als ik voor meerdere personen boek kan ik dan groepskorting krijgen?

Wanneer je het niet erg vindt om je kamer te delen, kan je een collega of zakenpartner tegen een gereduceerd tarief meenemen. Belangrijk om te weten is dat er wel alleen één tweepersoonsbedden op de kamers staan.

Kan ik ook deelnemen als ik net als IT ondernemer begin?

De MSP bootcamp is geschikt voor zowel beginners als ervaren ondernemers in de IT.

Wat moet ik zelf meenemen?

Alles rondom de training en het verblijf wordt door ons verzorgd. Het is echter wel handig als je een laptop bij je hebt om informatie op te zoeken en opdrachten uit te werken. Verder verwachten wij natuurlijk dat jij zelf je eigen kleding en toiletartikelen meeneemt. Vergeet ook niet om een lekker warm vest en dikke sokken in te pakken, want het kan in januari (zelfs in Portugal) weleens fris zijn. Tot slot zijn badkleding en een badhanddoek een must als je gebruik wilt maken van het (verwarmde) buitenzwembad of een frisse duik in de zee wilt nemen.

Is Donderdagnacht ook inclusief in de prijs?

We sluiten donderdag einde middag alles af, je kant donderdagnacht nog wel verblijven als je pas voor vrijdag je vlucht hebt. Wel dien je dan die vrijdag voor 11 uur in de ochtend uit te checken. 

€5.950,-

excl btw.

4 dagen op een mooie locatie dichtbij het strand
3 overnachtingen in privé kamer met badkamer
Ontbijt, lunch, dinner en snacks
Koffie, thee, frisdrank, bier en wijn
Workshops voor je MSP naar een hoger niveau te brengen
3 maandelijkse (online) check-ins om voortgang te bespreken
Online privé community om met elkaar in contact te blijven

Er zijn maar 6 plekken beschikbaar

Ik heb deze droom al voor een tijdje om met MSP bazen in Portugal een sterke bootcamp neer te zetten! Leuk dat je erbij bent! Wordt mooi!
Dxfferent - ICT Guide

Jasper van Horssen

Founder Dxfferent