MSP Bootcamp

Maandag 23 januari t/m donderdag 27 januari 2023 | Moldes, Portugal

Bewezen MSP Experts 

Melissa en Jasper hebben samen meer dan 20 jaar ervaring, en ruim 80+ MSP's naar een hoger niveau geholpen. Tijdens deze MSP Bootcamp delen ze al hun expertise, kennis en kunde met jou.

Exclusieve Workshops

Deze 4 dagen zitten vol met workshops die jou helpen om nóg beter te worden.  Leg je uitdagingen en knelpunten op tafel en krijg nieuwe inzichten door met de andere deelnemers te sparren.

100% Resultaatgericht

Alles wat we tijdens deze bootcamp met je delen, is duidelijk, pragmatisch en onmiddellijk implementeerbaar. Geen omslachtig programma, gewoon direct concrete stappen.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Tijdens deze bootcamp komen alle onderdelen van de moderne MSP aan bod; uitgewerkt in best practices op basis van onze jarenlange ervaring. Het is bij uitstek dé kans om op een ontspannen manier te reflecteren en sparren met concullega’s, en doordat we met een kleine groep mensen zijn is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Je wordt tijdens de workshops uitgedaagd om buiten je comfortzone te stappen en volledig te focussen op de groei van je bedrijf (zonder afgeleid te worden door dagelijkse beslommeringen)
Je krijgt feedback, mogelijke oplossingen en tips om over je huidige pijnpunten heen te komen en wij zullen ons verdiepen in (nieuwe) strategieën om in te spelen op de laatste ontwikkelingen in de MSP-markt
Raak tijdens deze bootcamp geïnspireerd en ga met hernieuwde energie aan de slag om de groei van jouw MSP te bewerkstelligen

Meet the Bootcamp Team

Deze vier geweldige en informatieve dagen worden georganiseerd door de twee MSP toppers van Nederland en we stellen ze even aan je voor...

Melissa van Duursen

MSP Guide

Melissa heeft ruime ervaring binnen de MSP-branche. In het verleden heeft zij onder andere als kwaliteits- en procesmanager bij een moderne MSP in Amsterdam gewerkt, en was onder andere verantwoordelijk voor de Service Delivery. Door het geven van nieuwe inzichten en strategieën prikkelt zij jou om tot creatieve oplossingen te komen.

MSP-bedrijven naar de next level helpen is voor mij altijd weer een leuke uitdaging! Het geeft mij enorm veel plezier om jouw behoeften en uitdagingen door te vertalen naar pragmatische oplossingen, zegt Melissa.

In haar vrije tijd vindt Melissa het heerlijk om een goed boek te lezen, gezellig met vrienden op stap te zijn en verre reizen te maken. Daarnaast is Melissa een fervent voetbalfan, en vindt ze het erg leuk om af en toe te gamen.

Jasper van Horssen

Founder Dxfferent

Jasper houdt van waterpolo, whiskey, gadgets en zijn vak in de ICT.

Hij werkt al ruim 7 jaar in de ICT sector en sinds 2016 met Autotask. Hij combineert zijn bedrijfskundige en procesmatige aanpak met passie voor blije klanten en medewerkers. 

Vanuit zijn enthousiasme om zijn kennis te delen is Dxfferent ontstaan en helpt hij nu ondernemers fulltime te groeien en te professionaliseren.

Dxfferent heeft al meer dan 35 bedrijven geholpen sinds Maart 2020. 

Mijn doel is om mijn expertise en consultancy beschikbaar te maken voor iedereen, wereldwijd, zegt Jasper!

Programma

Elke dag heeft een eigen thema. Gedurende de dag zijn er verschillende workshops en mastermind sessies georganiseerd, waarbij het onderwerp van deze sessies aansluit bij het thema van de dag. Hieronder geven we je een korte indicatie wat je per dag van de workshops kan verwachten. 

Maandag | Strategie

Op maandag gaan we in op de ambitie, visie en strategie voor je MSP bedrijf, bespreken we de ontwikkelingen in de markt en hoe jij de perfecte ICT-dienstverlener wordt. Na deze dag heb jij een concrete strategie met stappen hoe je op het volgende niveau komt als MSP.

Dinsdag | Sales

Jij wilt geen urenfabriek meer zijn maar recurring omzet hebben toch? Hoe verpak je dit in een duidelijke menukaart en hoe verkoop je dit? Daar gaan we deze dag op in. Ook gaan we samen jouw nieuwe XLA bespreken. Aan het einde van deze dag heb jij scherp welke producten je gaat verkopen inclusief een kant-en-klare XLA!

Woensdag | Techniek

We bespreken hoe je 100% grip hebt en voorspelbare kwaliteit. We gaan in op de zin en onzin van ITIL en leren je het incident- en wijzigingsproces retestrak neer te zetten. Ook behandelen we projecten en wat je minimaal zou moeten hebben en waarom. We vergeten ook zeker niet technische tooling, geen salesverhaal maar concrete adviezen.

Donderdag | HR

De voorgaande dagen hebben we alle onderdelen helder gekregen met elkaar maar zonder de juiste mensen hebben, behouden en vinden wordt het lastig. We gaan in op het behouden, motiveren en aantrekken van mensen. Hoe profileer je jouw bedrijf en hoe zorg je dat personeel blij is en blijft.

Locatie

Wij hebben de ideale locatie gevonden om ons in alle rust af te kunnen sluiten voor de buitenwereld: een exclusieve villa in Moldes, Portugal. De villa heeft luxe slaapkamers, comfortabele woonruimte en een heerlijk buiten terras. Kortom, de perfecte locatie om ons volledig op jouw bedrijf te focussen.

Je krijgt een eigen, individuele, slaapkamer met privé badkamer. 

Hoe kom ik er?

Met het vliegtuig?
Kies dan één van deze luchthavens
:

Luchthaven Francisco Sá Carneiro (Porto) 42,7 km
Luchthaven Vigo 71,1 km

Vanaf de luchthaven kan je gemakkelijk een taxi nemen die je naar de locatie brengt. 

Met de auto? Dit is het adres:
URBANIZAÇÃO FOZ DO NEIVA, 17, 4740-013 Moldes, Portugal


Wat is allemaal inbegrepen?

Het is enorm inspirerend om ervaringen met elkaar uit te wisselen en open, eerlijke gesprekken te voeren. Soms is het echter ook wel fijn om alle nieuwe informatie even te laten bezinken en je rustig terug te kunnen trekken op je eigen plekje. Gelukkig heeft deze villa voor elk wat wils: chille loungeplekken, een verwarmd (buiten)zwembad en een heerlijke slaapkamer (met eigen badkamer) voor jou alleen. 

4 dagen bomvol met exclusieve workshops, leerzame masterminds en nieuwe inzichten
3 nachten in een prachtige, luxe villa in Portugal (met privé kamer en eigen badkamer) 
De mogelijkheid om kosteloos nog een extra (vierde) nacht te blijven
Heerlijke maaltijden (ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes) en drankjes (koffie, thee, fris, bier en wijn)
Alle benodigde kennis en kunde om je MSP naar een nóg hoger niveau te brengen
Praktische en direct implementeerbare strategieën, templates en actieplannen
Dagelijks intensieve coaching en begeleiding door Jasper en Melissa
3 maandelijkse check-ins om jouw voortgang na afloop te bespreken
Een online (privé) community om met elkaar in contact te blijven

Er is maximaal plek voor 6 ondernemers

Ben jij al klaar voor 2023?
Geef je MSP een vliegende start

Bespaar jezelf de fouten en valkuilen van andere MSP's en  implementeer bewezen strategieën en best practices. Maak gebruik van de intensieve begeleiding om jouw MSP een kickstart te geven. 

Heb je nog vragen?

Moet ik de reis zelf boeken?

Ja, je dient je vlucht en vervoer van en naar de locatie zelf te boeken. De heen- en terugreis zijn niet inbegrepen.

Hoe ziet een dag eruit?

Voorbeeld dag: 

08.00 - 09.00 uur Ontbijt

09.00 - 11.00 uur De menukaart

11.00 - 11.15 uur Pauze met snack

11.15 - 13.00 uur Hoe verkoop je de menukaart

13.00 - 14.00 uur Lunch

14.00 - 15.30 uur De eXperience Level Agreement

15.30 - 15.45 uur Pauze met snack

15.45 - 17.00 uur Van urenfabriek naar MSP

17.00 - 18.30 uur Vrije tijd

18.30 uur Diner met aansluitend vrije tijd. Je kan er ook voor kiezen om gezellig aan te sluiten voor een drankje

Moet ik een losse annuleringsverzekering boeken?

Er is geen reis- en annuleringsverzekering inbegrepen, dus als jij deze graag wilt dan kan je die het beste zelf regelen.

Wat als ik moet annuleren, krijg ik mijn geld terug?

Bij annulering binnen 4 weken voor de start van de MSP Bootcamp brengen wij het volledige bedrag in rekening. Het is in overleg (en met goedkeuring van Dxfferent) wel mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen.

Krijg ik een privé kamer?

Ja, iedereen heeft een eigen kamer.

Ik heb speciale wensen voor eten, houden jullie hier rekening mee?

Zeker! Als je een allergie of dieetwensen hebt, geef het dan direct op het inschrijfformulier aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Hebben we vrije tijd?

Zeker! Als je ontspannen bent ontstaan vaak de meest fantastische ideeën. Dus hoewel het programma vol zit met inspirerende workshops, masterminds en coaching is er ook voldoende ruimte voor vrije tijd en ontspanning. Je kunt een heerlijke strandwandeling maken, zwemmen in het verwarmde buitenbad of gewoon lekker relaxen bij de villa.

Kan ik ook korter blijven?

Nee, het is wel echt belangrijk dat je er alle dagen bij bent. 

Wanneer mag ik deelnemen aan deze bootcamp?

De MSP Bootcamp is voor ambitieuze ondernemers in de IT, die graag op een leuke en ontspannende manier aan hun bedrijf willen werken. Als jij één of meerdere van de onderstaande vragen met een ja beantwoord dan is deze bootcamp bij uitstek geschikt voor jou. 

  • Loop jij tegen knelpunten aan waar je graag aan wilt werken? 
  • Wil je graag eens met concullega's sparren? 
  • Op zoek naar de best practices in de markt?
  • Vindt je het moeilijk om nieuwe medewerkers te vinden, motiveren en behouden?
  • Ben jij op zoek naar een betrouwbare manier om maandelijkse inkomsten te genereren?

Als ik voor meerdere personen boek kan ik dan groepskorting krijgen?

Wanneer je het niet erg vindt om je kamer te delen, kan je een collega of zakenpartner tegen een gereduceerd tarief meenemen. Het is wel belangrijk om te weten dat er alleen één tweepersoonsbed op de kamer staat.

Kan ik ook deelnemen als ik net als IT ondernemer begin?

Deze bootcamp is speciaal voor ondernemers die graag willen doorpakken, of je nou een ervaren rot bent of pas net om de hoek komt kijken. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om met de stof uit de bootcamp aan de slag te gaan, en jouw input geeft en volop meedoet tijdens de verschillende sessies.

Wat moet ik zelf meenemen?

Alles rondom de training en het verblijf wordt door ons verzorgd. Het is echter wel handig als je een laptop bij je hebt om informatie op te zoeken en opdrachten uit te werken. Verder verwachten wij natuurlijk dat jij zelf je eigen kleding en toiletartikelen meeneemt. Vergeet ook niet om een lekker warm vest en dikke sokken in te pakken, want het kan in januari (zelfs in Portugal) weleens fris zijn. Tot slot zijn badkleding en een badhanddoek een must als je gebruik wilt maken van het (verwarmde) buitenzwembad of een frisse duik in de zee wilt nemen.

Is de nacht van donderdag op vrijdag ook inbegrepen?

We sluiten het officiële programma donderdag aan het einde van de dag af met een diner en aansluitend een borrel. Het is uiteraard mogelijk om van donderdag op vrijdag nog een nacht te blijven als jij je terugreis op vrijdag geboekt hebt. Hierbij dien je er wel rekening mee te houden dat je die vrijdag de locatie uiterlijk om 10.30 uur moet verlaten. 

€5.950,-

excl btw.

4 dagen op een mooie locatie dichtbij het strand
3 overnachtingen in privé kamer met eigen badkamer
Ontbijt, lunch, diner en snacks
Koffie, thee, frisdrank, bier en wijn
Workshops om je MSP naar een hoger niveau te brengen
3 maandelijkse (online) check-ins om voortgang te bespreken
Online privé community om met elkaar in contact te blijven

Er zijn maar 6 plekken beschikbaar

Ik heb deze droom al voor een tijdje om met MSP bazen in Portugal een sterke bootcamp neer te zetten! Leuk dat je erbij bent! Wordt mooi!
Dxfferent - ICT Guide

Jasper van Horssen

Founder Dxfferent