Informatiebeveiliging

Een partner vinden in informatiebeveiliging
is net zo moeilijk als ‘t veilig houden van je organisatie

En als verantwoordelijke van jouw bedrijf weet je dat als geen ander. Geen stress: je hebt nu de juiste persoon gevonden die alles over informatiebeveiliging weet, en die kennis met jou deelt. Ik maak je klaar om je ISO- en NEN-certificaten te halen.

Ik ontzorg je met alles wat erbij komt kijken. Ik neem je stap voor stap mee om de papieren tijger te ontwijken, terwijl we ISO slim implementeren in je dagelijkse processen. ISO wordt een waardevolle toevoeging die ook nog eens prima te onderhouden is na de implementatie. Ik help je met het behalen van:

 • ISO270001
 • ISO27701
 • ISO9001
 • NEN7510

ISO binnen 100 dagen - durf jij het aan?

Je wil ISO snel en goed geregeld hebben, toch? Daarom wil ik, samen met jou, gaan voor m’n zelf opgezette 100-dagen challenge. Tenminste, als je het aandurft. 

We gaan samen keihard aan de slag om binnen 100 dagen je ISO op orde te krijgen. Door deze pittige deadline te plannen voorkomen we dat je er tegenop blijft kijken en ‘t uit blijft stellen. Daar schiet niemand wat mee op. Durf jij het aan om binnen 100 dagen je ISO te halen?

Wijze lessen in de vorm van een workshop

We kunnen een prachtig document vol theorie over de schutting naar je gooien, maar dat leer je niks van. Je leert wel van theorie in de praktijk toepassen: in de vorm van korte workshops. Helemaal in je eigen tempo. Per workshop bespreken we een onderwerp, en ontdek je alles over dat bepaalde onderwerp.

Daarnaast gaan we samen aan de slag in de praktijk. We kijken hoe we stap voor stap, alle vereisten van ISO/NEN soepeltjes integreren in je dagelijkse werkzaamheden, zodat dat elkaar niet in de weg zit.

Moet je dan zelf nog zaken regelen voordat we aan de slag gaan? Nee, dat doe ik voor je. Denk aan een samenwerkingsomgeving, de documenten en het projectmanagement.

Zit je tijdens de implementatie met vragen? Je stelt ze allemaal aan me via Teams. Ik ben er voor je om ze te beantwoorden.

Je krijgt hulp van een Lead Auditor: succes verzekerd

Als gecertificeerd Lead Auditor die zelf verantwoordelijk was voor een groot ICT-bedrijf en iemand die MSP’ers helpt weet ik hoe belangrijk informatiebeveiliging geworden is. Sterker nog: je kan echt niet meer zonder. Je klanten verwachten een bepaald informatiebeveiligingsniveau van je.

Kan je niet bewijzen dat je dat niveau in huis hebt? Dan gaan ze met iemand anders in zee. Die klanten wil je niet mislopen, dus het is tijd om te doen waar je al een tijdje tegenop kijkt: de benodigde certificeringen halen. Zie je op tegen de lappen tekst en lastige eisen? No worries: ik help je ermee.

Zo werkt het als we samen aan de slag gaan om je informatiebeveiliging op orde te krijgen

Ik begeleid je van begin tot eind. Naast de begeleiding krijg je talloze tools. Denk aan een managementsysteem, templates, voorbeelddocumenten en een managementsysteem dat is gericht op ICT-dienstverlening. Zo heb je altijd superhandige documenten binnen handbereik.

Als we een samenwerking aangaan ziet dat er beknopt zo uit:

 1. Kennismaking, plan van aanpak en alle vereisten dingen informatiebeveiliging uitleggen.
 2.  Context- en stakeholderanalyse, risico-analyse bespreken, opstellen met het behandelplan.
 3.  Informatiebeveiligingsbeleid definitief maken, behandelplan doorlopen.
 4. Interne audit uitvoeren en resultaten van de audit bespreken.
 5.  Intensief klaarstomen voor het behalen van de certificering.
 6.  Gefeliciteerd! Je hebt de certificering behaald.

Tijd om je ISO/NEN-certificaten te halen

Verzeker je potentiële klanten hun veiligheid en ze kiezen voor jou. Samen gaan we ervoor om je certificaten te behalen, zodat jij kan blijven groeien met je organisatie.

Samen aan de slag? Dan beloof ik je het volgende:

 1. Ik ben er voor al je vragen - van het bittere begin tot het zoete einde.
 2. We gaan door tot we de gewenste resultaten binnen hebben.
 3. ISO is slim geïmplementeerd in je dagelijkse processen en makkelijk te onderhouden.

Laat me weten of en hoe ik je kan helpen. Je hoeft alleen een gratis afspraak met me in te plannen.

Dit gesprek is helemaal vrijblijvend.

Dxfferent B.V.
Bataviastraat 5
3531 XA Utrecht

06 - 143 22 140
[email protected]

© Dxfferent 2021 / Conditions / Disclaimer / Privacy