Je wil groeien met je ICT-bedrijf, maar...

… je twijfelt of je wel weet hoe je dat voor elkaar moet krijgen. Je bent je onderneming niet begonnen om alleen maar bezig te zijn met je bedrijf, maar je liefde voor techniek. Toch wil je een volgende stap maken. Professionaliseren. Hogerop met je zaak. Je zoekt iemand met ervaring uit de praktijk en de kennis om je bedrijf te laten groeien. Meer, beter en professioneler dan nu.

Zo iemand ken ik wel

Want ik ben diegene. Door m’n jarenlange ervaring in de IT bij grote organisaties en mijn eigen bedrijf weet ik precies hoe je je bedrijf laat groeien. Die bedrijfskundige
kennis en kunde deel ik graag met je, omdat ik weet wat een eigen bedrijf voor je betekent: alles.

Laten we kennismaken met elkaar. 

Gewoon, om te kijken waar ik je mee kan helpen. Dat doen we tijdens een gezellig en gratis kennismakingsgesprek. Plan ‘m meteen in. Het kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend.

Je eindbestemming en route bepalen

  1. We maken een plan en een taak - en rolverdeling.
  2. We bepalen de doelstellingen en KPI’s.
  3. Ik maak eventueel een dashboard voor je en breng processen in kaart, zodat je groei overzichtelijk blijft.

Is dat op de rit? Tijd voor de volgende stap: ons plan de campagne integreren in je dagelijkse werkzaamheden.

De alledaagse operaties blijven soepel doorlopen, terwijl we ondertussen stappen omhoog maken.

Stilstaan
is achteruit gaan

Het klinkt gek, maar ik wilde dat ik mezelf was tegengekomen toen ik begon met mijn eigen ICT-bedrijf. Letterlijk. Het had me een hoop energie, tijd en geld bespaard als ik iemand had die me coachte. Die me wegwijs maakte als ICT-ondernemer. Dat is de reden waarom ik nu andere ICT-ondernemers en MSP’ers help om te groeien.

Autotask

Gebruik je Autotask, maar heb je het gevoel dat je er kansen mee laat liggen? Ik leer je de trucjes en de geheimen van ‘t programma, zodat je de uitgebreide mogelijkheden van Autotask volop benut. Zo krijg en houd je meer controle, omzet en haal je je doelstellingen met vlag en wimpel.

Informatiebeveiliging

De beveiliging en veiligheid van je bedrijf was nog nooit zo belangrijk. Sterker nog: dat wordt steeds belangrijker. Zorg daarom dat dat op orde is, voor jou en je klanten. Geen administratief gevecht, maar ISO die slim ingericht is in je dagelijkse processen. Ik help je alle benodigde ISO/NEN-certificeringen te halen.

Weg uurtje-factuurtje, hallo MSP

Minder administratief gedoe, een nauwere samenwerking met je klant en meer vastigheid voor jou? Stap over van break-fix naar MSP. Word de go-to IT’er van je klanten. Ik leer je om er een te worden.

Dit gesprek is 100% gratis.

Dxfferent B.V.
Bataviastraat 5
3531 XA Utrecht

06 - 143 22 140
[email protected]

© Dxfferent 2021 / Conditions / Disclaimer / Privacy / Cookies